BREAKING NEWS - MASTERCLASS ZUID-SPANJE - RESERVEER NU - 27 april tot 5 mei geeft Kees Taal een Masterclass in Ronda, Zuid-Spanje. Reserveer nu! Meer informatie op de aparte pagina -

Tenor Kees Taal

Met zijn schitterende stem, schijnbaar moeiteloze hoogte en sprankelende persoonlijkheid weet tenor Kees Taal bij ieder publiek telkens weer de handen op elkaar te krijgen met zijn imponerende vertolkingen van populaire tenor-aria’s en cross-over nummers. Waar deze nummers volop op CD te krijgen zijn van geweldige maar reeds bejaarde of overleden tenoren zijn maar weinig tenoren daadwerkelijk live op het podium te bewonderen. Ten onrechte, want het publiek kent de melodieën vaak uitstekend en reageert altijd met groot enthousiasme.
De specialiteit van Kees Taal zijn de grote evenementen en festivals, waar hij optreed met video, zijn Ariaclips©, met een complete show, zijn Red Carpet Show, of met zijn orkest, de Classical Compagnions. Tenor Kees Taal is te boeken voor iedere bijzondere gebeurtenis die je extra cachet wil geven. Let op de aanbieding voor overdag op werkdagen. Download de pdf voor meer informatie en tarieven.