Breaking News - Vrijdag 1 juli Preview Party van de Red Carpet Roadshow. De Red Carpet Show gaat in de maanden juli en augustus door Europa touren. U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 1 juli onze Preview Party bij te wonen. Speciaal voor iedereen die in het weekend moet werken (leerlingen en collega’s) is er tevens de gelegenheid om op maandag 27 juni de feestelijke Test Run mee te maken. We proberen er in beide gevallen een buitenevenement van te maken, dit is natuurlijk afhankelijk van het weer. U bent welkom vanaf 20:00 uur op het studioterrein te Rijsenhout. De voorstelling begint om 21:30. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €25,00 via preview@redcarpetshow.nl.

Red Carpet Show

De Red Carpet show is een ware vocal rollar coaster met gasten uit alle muziekstijlen. Prachtige opera-aria's worden afgewisseld met toppers uit pop, jazz en musical.

Drie sets maken een volledig theaterprogramma of dinner show en zorgen voor een onvergetelijke avond met voor elk wat wils.

Dankzij zijn unieke positie als gerenommeerd zanger en als zangcoach van de sterren kan Kees Taal rekenen op de enthousiaste bijdrage van de beste Nederlandse vocalisten.